Meld je nu aan voor awardbijeenkomst SODA

Op het 12 december reikt de jury van de Stuiveling Open Data Award (SODA), in aanwezigheid van Saskia J. Stuiveling (tot medio 2015 president van de Algemene Rekenkamer), de allereerste SODA uit tijdens het Hoe Open? Festival. De award is bedoeld om het innovatief gebruik van open data zichtbaar te maken en te belonen. Gedurende de dag vinden meerdere Open Data sessies plaats binnen de SODA track. Meld je nu aan voor de feestelijke awardbijeenkomst van de SODA tijdens het Hoe Open? Festival in TivoliVredenburg in Utrecht.

Meedoen aan SODA?

Wil je kans maken op de award én €20.000 euro? Je kunt nog t/m 8 november aan de online wedstrijd meedoen. De wedstrijd staat open voor iedereen die een toepassing heeft gemaakt waarbij open data van publieke organisaties gebruikt wordt, zoals een website, app of visualisatie.

Hoe Open? Festival

Het Leer- en Expertisepunt Open Overheid organiseert in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties het Hoe Open? Festival. Het festival staat in het teken van ‘hoe’ vragen: hoe werkt een Open Overheid eigenlijk? En hoe open kan de overheid zijn?

Benieuwd naar het programma van het Hoe Open? Festival? Op de website van het Leer- en Expertisepunt Open Overheid vind je meer informatie over wat je tijdens Hoe Open? kunt beleven.