31 inzendingen voor SODA2017

De wedstrijd voor SODA2017 is nu officieel gesloten. Op vrijdag 15 september kwamen de laatste Open Data toepassingen binnen als kanshebber voor de tweede editie van de Stuiveling Open Data Award (SODA). We wachten vol spanning af: wat vindt de SODA jury van de inzendingen?

Maak kennis met de finalisten

De SODA jury bespreekt de inzendingen en maakt vervolgens een voorselectie van de inzendingen. De finalisten presenteren zich tijdens de awardbijeenkomst op 16 november aan jury en publiek. Wil je hier bij zijn? Dat kan! De awardbijeenkomst vindt plaats tijdens het Jaarcongres ECP. Je kunt je hier nu al voor aanmelden.


De SODA jury spreekt zich uiterlijk 1 november uit over de voorselectie. Natuurlijk plaatsen wij dan ook een bericht op SODA2017.nl.

Jaarcongres ECP

Op 16 november 2017 vindt de 20e editie van het Jaarcongres ECP plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Het thema van dit jaar is samen bouwen aan de digitale samenleving. Tijdens het Jaarcongres ECP worden de bouwstenen van de digitale samenleving besproken, van trends als cloud computing, big data en blockchain tot de benodigde randvoorwaarden als digitale vaardigheden, privacy en cybersecurity.

Over SODA

De Stuiveling Open Data Award (SODA) biedt een podium voor de inspanningen van overheidsorganisaties en hergebruikers van open data en beloont bijzondere prestaties met een prijs. In het bijzonder is de Stuiveling Open Data Award bedoeld om zichtbaar te maken wat er mogelijk is met open data en het gebruik van open data te bevorderen. De award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Meer over SODA.