Doe mee aan SODA2019!

Gebruik jij open data van de Nederlandse overheid voor een website, app of andere toepassing? En wil je kans maken op 20.000 euro? Doe dan vanaf dinsdag 10 september jouw inzending voor SODA2019! Óf nomineer een toepassing.

Prijs

De winnaar ontvangt de award en 20.000 euro om de open data toepassing verder te ontwikkelen, of voor inspanningen die het beschikbaarstellen of gebruiken van open data ten goede komen. Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om jouw toepassing in de schijnwerpers te zetten!

Spelregels

Inzendingen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees daarom ook de uitgebreide deelnemersvoorwaarden en jurycriteria.

Hieronder vind je alvast een aantal belangrijke spelregels:

  • Er is open data gebruikt afkomstig van één of meerdere publiek gefinancierde organisaties binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Natuurlijk mag je (open) data uit andere bronnen hiermee combineren.
  • Je mag meerdere toepassingen inzenden, maximaal 3 per deelnemer.
  • Met het accepteren van de voorwaarden verklaar je dat aan eventuele (licentie)voorwaarden bij de gebruikte data is voldaan en garandeer je dat jij rechthebbende bent van de ingezonden toepassing.
  • Inzendingen moeten worden gedaan door middel van onderstaand formulier.
  • Door deel te nemen stem je er mee in dat een korte omschrijving van jouw inzending wordt gepubliceerd op deze website. Als deelnemer blijf je eigenaar van de ingezonden toepassing, tekst en afbeelding(en).
  • Om kans te maken op de prijs dien je als deelnemer aanwezig te zijn tijdens de uitreiking op 21 november 2019 indien de jury jouw inzending vooraf selecteert als een van de beste inzendingen.
  • Insturen kan tot en met 20 oktober 2019.

Inzending Stuiveling Open Data Award 2019

Omschrijf hoe de toepassing werkt, wat je er mee kunt, welke meerwaarde de toepassing heeft voor gebruikers en welke (potentiële) economische en maatschappelijke waarde de toepassing heeft.

Wat maakt jouw toepassing innovatief, creatief en uniek?

Een voorwaarde is dat in elk geval open data afkomstig van één of meerdere publiek gefinancierde organisaties binnen het Koninkrijk der Nederlanden gebruikt is. Het gebruik van andere (open) data bronnen daarnaast is vanzelfsprekend toegestaan.

Dit kan bijvoorbeeld een screenshot van de toepassing zijn, maar een logo of andere afbeelding mag ook.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om je te kunnen informeren over de SODA. Jouw persoonsgegevens woorden niet met derden gedeeld. De informatie over de ingezonden toepassing wordt op onze website gepubliceerd, hierbij behoud je uiteraard alle rechten.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken je gegevens, met jouw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om je te laten weten of je een van de finalisten bent.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken je gegevens om je te kunnen informeren over de SODA. Jouw gegevens worden alleen door de organisatie van de SODA verwerkt. Jouw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. De informatie over de ingezonden toepassing wordt op onze website gepubliceerd, hierbij behoud je uiteraard alle rechten.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

We bewaren je gegevens voor de totale looptijd van de SODA. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaringverplicht *