Helaas is het niet meer mogelijk om jouw open data toepassing in te sturen voor SODA2017. Benieuwd naar de winnaar van SODA2017? De beste inzendingen presenteren zich op 16 november tijdens het Jaarcongres ECP in de Fokkerterminal in Den Haag, waar de jury de winnaar kiest. Je kunt je hier nu voor aanmelden.

Spelregels

Inzendingen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees daarom ook de uitgebreide deelnemersvoorwaarden en jurycriteria. Hieronder vind je alvast een aantal belangrijke spelregels:

  • Er is open data gebruikt afkomstig van één of meerdere publiek gefinancierde organisaties binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Natuurlijk mag je (open) data uit andere bronnen hiermee combineren.
  • Je mag meerdere toepassingen inzenden, maximaal 3 per deelnemer.
  • Met het accepteren van de voorwaarden verklaar je dat aan eventuele (licentie)voorwaarden bij de gebruikte data is voldaan en garandeer je dat jij rechthebbende bent van de ingezonden toepassing.
  • Inzendingen moeten worden gedaan door middel van onderstaand formulier.
  • Door deel te nemen stem je er mee in dat een korte omschrijving van jouw inzending wordt gepubliceerd op deze website. Als deelnemer blijf je eigenaar van de ingezonden toepassing, afbeelding(en) en het filmpje.
  • Als deelnemer dien je bereid te zijn om tijdens het award event de toepassing te presenteren voor jury en publiek indien de jury jouw inzending vooraf selecteert als een van de beste inzendingen.
  • Insturen kan tot en met 15 september 2017.

Prijs

De winnaar ontvangt een wisselbeker en 20.000 euro om de open data toepassing verder te ontwikkelen, of voor inspanningen ten behoeve van het beschikbaarstellen of gebruiken van open data. Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om jouw toepassing in de schijnwerpers te zetten!